Romantisch weekend weg. Ultiem overnachten voor 2!

Een romantisch weekendje weg is het moment om samen eventjes te ontglippen aan alle hectiek. Natuurlijk ga je hiervoor op zoek naar een onvergetelijke romantische locatie. Wij hebben een selectie gemaakt van de fraaiste steden en hotels voor een romantisch weekendje weg! Lekker dichtbij: Brussel of Brugge? Maar ook New York of Parijs zijn schitterende steden voor een onvergetelijk weekendje weg!

Weekendje Maastricht? Limburg op zijn best!

Wandel door de historische binnenstad van Maastricht, met historische panden, fraaie gevels en schitterende doorkijkjes. In het gezellige centrum van Maastricht ligt ook het Vrijthof. Hier proeft je Limburg op zijn best.

Weekendje Antwerpen? De diamantstad bij uitstek

De historische stad Antwerpen is echt de moeite waard voor een romantische stedentrip. Met veel bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven. Wij selecteerde hoogtepunten van Antwerpen.

Brugge! Prima keuze voor een weekendje weg!

Boottocht door de binnenstad is adembenemend, maar ook een stadswandeling door het historische centrum is indrukwekkend. Bovendien mag een portie Vlaamse friet en een pint niet ontbreken tijdens een weekendje Brugge.

Weekendje Brussel? Culinair en cultuurrijk!

Brussel een heerlijke stad, met hippe clubs om een nachtje flink te feesten, interessante musea en niet te vergeten het markant figuur: Manneken Pis. Wij selecteerde de hoogtepunten van Brussel voor een romantisch weekend Brussel.

Weekendje Amsterdam? Must see. Top 5!

Shoppen, uitgaan, museum- en concertbezoek, wandelen door het Vondelpark en bezoek het Anne Frankhuis. Het kan allemaal in een weekendje Amsterdam. Geniet met je geliefde, van Amsterdam zoals jullie dat willen.

Weekendje Parijs? De stad van de liefde

Weekendje Parijs. Bekijk Parijs van grote hoogte met het uitzicht over Parijs vanaf de Eiffeltoren. Ontdek het bruisende uitgaansleven in de hippe clubs van Parijs of proef de ouderwetse Franse sfeer in één van de vele restaurantjes.

Weekendje Londen? Stad voor shop liefhebbers

Het fijne aan Londen is dat het zo dichtbij ligt, pak de boot, trein of vliegtuig en geniet van een weekendje Londen. Maak een wandeling langs de Theems, bezoek de wereldberoemde Big Ben en Buckingham Palace. Maar Londen heeft meer!

Weekendje New York, een geweldige belevenis!

Een stedentrip naar New York staat bij velen hoog op het verlanglijstje. Niet verwonderlijk want het is een bijzondere en bruisende stad vol tegenstellingen. Lees hier alles over winkelen, bezienswaardigheden en uitgaan in New York.

Weekendje Berlijn? Stad met een rijke historie

De hoofdstad van Duitsland is een populairder citytrip-bestemming. Niet voor niets is deze stad dan ook uitgegroeid tot een hippe metropool met prachtige bezienswaardigheden. Met tips over hotels, eten, uitgaan en vervoer.