Romantische tips - leuke dingen samen doen!

Geschreven op 30 October, 2011 in  Romantische tips
image description

Romantische ideeën voor twee

Het gaat vooral om het samen genieten van kleine dingen. Dek de tafel eens feestelijk of kom onverwachts thuis met een bloemen. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij de liefste en meest romantische ideeën voor je verzameld, voor zowel overdag als voor een romantisch avondje.

 Indoor picknick

Spreid een dekken en een paar kussens op de vloer. Rondom de dekken plaats je kaarsjes en zet je een CD op. Serveer nu de maaltijd: warme broodjes met Franse kaas of kleine hapjes. Drink wijn of champagne. Zorg voor hapjes die je gemakkelijk met je handen kunt eten. Je zal merken dat het een veel intiemer etentje wordt, dan wanneer jullie tegenover elkaar aan tafel zitten.

Mysterieuze autotocht

Neem haar mee voor een mysterieuze autotocht die je natuurlijk goed voorbereid! Kies uitsluitend romantisch landweggetjes en stop bij een mooi plekje waar jullie voldoende privacy hebben.

Natuurlijk hebt je achter in de kofferbak een mand voor met lekkernijen waar jullie van gaan genieten. Houden jullie van kamperen? Neem dan de kampeeruitrusting mee.

 

 Wat zie jij in de wolken?

Wanneer heb jij voor het laatste op je rug in het gras gelegen, om naar de wolken te kijken? Neem je geliefde op een mooie zomerdag mee en zoek een rustig plekje in de vrije natuur, waar jullie ongestoord het spel: wat zie jij in de wolken kunt spellen. Afhankelijk van jullie stemming en privacy, kunnen jullie ook samen knuffelen.

Samen vliegeren. Behalve dat dit praktische voordelen biedt (hij/zij kan de vlieger opgooien), bestaat er niet mooiers dan samen de zwaartekracht bedwingen

Samen op de tandem

Huur eens een tandem en laat haar vooraan zitten. Ga dan een dagje fietsen door de stad en over stille landweggentjes. Het lijk misschien een beetje ouderwets, tot je het probeert. Samen buiten dingen ondernemen, daar hangt toch een speciaal sfeertje rondom. 

Het wordt gegarandeerd een geslaagde middag. Na afloop pikken jullie een terrasje en zullen jullie elkaar vragen waarom jullie dit niet vaker doen

 

 Huwelijksverjaardag

Vraag je liefste rond jullie huwelijksdag een aantal dagen vrij te nemen en boek een verrassingsreis. Dit kan een stedentrip, een weekendje weg naar een hotel of een reis naar een warm land zijn. Je partner komt het pas te weten waar jullie naar toegaan op de luchthaven.

Maak er jaarlijkse een gewoonten van. Natuurlijk is het wel handig om zelf van te voren de koffers te pakken. Want hij/zij weet natuurlijk niet waar jullie hen gaat, wordt het een warm land of een stedentrip?

Samen in bad

Een romantisch bad kan een zware werkdag verlichten en een prachtig begin zijn van een sensuele en zwoele avond. Kaarsjes aan, veel badschuim en een wijntje. Succes verzekert!

 

 Liefdesbriefjes

Verstop door het hele huis liefdesbriefjes:

  • In de kasten en laden
  • Onder het hoofdkussen
  • In de badkamer
  • De ijskast
  • In het dashboardkastje van de auto
  • In de koekjestrommel.

 

Sommige blijven maanden, misschien wel jaren liggen zonder opgemerkt te worden. Dat is nu net de bedoeling!