Versier- en flirttips die echte werken!

Geschreven op 23 January, 2007 in 
image description

Wanneer je eenmaal een leuke man of vrouw hebt gezien, hoe trek je dan zijn of haar aandacht? De gouden tip kunnen wij jou niet geven. Want iedereen is anders en zal ook anders reageren. Eén van de belangrijks regels bij het flirten is wel dat jij jezelf blijft. Dus ook jij mag lekker jezelf blijven! Met de onderstaande flirttips kom je vast een heel eind.

Positief

Het draai om je houding. Laat zien dat je positief en zelfverzekerd bent. Zeker je eerste (openings)zin moet positief en enthousiast klinken. Als jij positief bent zul je dit ook vaak overbrengen op anderen mensen.

Lach

Kijk vrolijk en lach regelmatig. Ook als je met je vrienden opstap bent. Maak plezier en richt je aandacht naar ook naar de buitenwereld. Hierdoor kunnnen andere mensen ook contact met jou maken. Uit een recent onderzoek is overigens gebleken dat mannen een mooie lach veel aantrekkelijke vinden als make- up. Dus doe er je voordeel mee.

Oogcontact

Maak oogcontact. Kijk hem of haar een paar seconden in de ogen voordat je weer weg kijkt. Zorg wel dat het niet vervelend wordt voor de ander.  

Tip - Vandaag vrouwen versieren
In dit eboek: Vandaag vrouwen versieren geven meesterversierders Jonathan Johnson & Oscar Oliver alle fijne kneepjes van het flirten prijs. Zo krijg je uitgelegd hoe je een vrouw aan moet spreken zonder afgewezen te worden, hoe je een telefoonnummer scoort en waar je over praten aan de telefoon. Natuurlijk leer je ook hoe je haar kunt verleiden in de slaapkamer.

Het eBoek Vandaag vrouwen versieren bestaat uit drie delen: 

  • De Basisprincipes
  • De ontmoeting
  • Afspraakjes
  • Kosten: € 34,- 
  • Direct downloaden: Lees hier verder >>

 

Maak contact

Natuurlijk hoeft je niet af te wachten tot jezelf wordt aangesproken. Trek je stoute schoenen aan en onderneem zelf actie. Stap op die leuke man of vrouw af en zeg gewoon “hallo” of vraag naar zijn of haar naam. Want een goede openingszin bestaan niet. Lach, blijf jezelf en vraag naar zijn of haar interesses. Je zult snel genoeg merken of er een klik is of niet. Zo ja, praat en drink samen verder. Zo niet, blijf beleefd en bedank deze persoon voor jullie gesprek.

Luister

Luister met oprechte interesse in wat hij of zij zegt. Want zeg nu zelf, wie vind het niet heerlijk om gehoord te worden. Ben je niet zo’n prater, laat hem of haar dan het woord doen. Zeker als de eerste spanning weg is, gaat een gesprek voeren een heel stuk eenvoudiger. Let wel op dat je zeker in je eerst gesprek niet te direct bent.

Complimentjes

Aarzel niet om complimenten te maken. Het is een goede manier om je interesse in iemand te tonen. Je complimenten moeten wel gemeend zijn en een overdosis aan complimenten kan verkeerd worden opgevat. Krijg je een compliment. Dan is een vriendelijk bedankje voldoende.

Etiquette

Ook al leven we in de 21e eeuw, dan wil dat niet zeggen dat we niet beleefd en hoffelijk hoeven te zijn. Zeker vrouwen blijken hier vaak gevoelig voor te zijn. Ben galant en behandel de ander met respect.